Hjælp til madkundskab
Find opgaver i madkundskab til inspiration og hjælp.
Madkundskab hed før i tiden hjemkundskab. Derfor har vi tilladt os at beskrive de gamle opgaver i hjemkundskab med navnet madkundskab.
Vi vil meget gerne have nye opgaver i madkundskab – så tilføj endelig dine egne opgaver her.
De 4 kompetenceområder i Madkundskab er:
Sundhed, mad, livskvalitet og trivsel
Fødevarebevidsthed, bæredygtighed, madlavning og madvalg
Måltider, madlavning og madkultur
Madkundskabsdidaktik
-
Sunde madvalg og klima | Eksamensopgave Madkundskab
Eksamensopgave madkundskab modul 3: Planter over kød: for sundheden og klimaet.Fagdidaktisk overvejelser over et forløb i madkundskab. Problemformulering Hvordan kan vi som madkundskabslærere være med (…)
-
Relationsarbejde og læringsmiljø | Praktikopgave Praktik, Madkundskab
Praktikopgave niveau 3 om relationer og motivation. Hvilken indvirkning kan fokus på elev-lærer relation have for motivationen og læringsmiljøet Problemformulering Hvordan kan jeg gennem relationsarbe (…)
-
Motivation i madkundskab Praktik, Madkundskab
Praktikopgave om at skabe motivation for madkundskab. Undersøgelsesspørgsmål: Hvordan kan jeg som lærer motiverer eleverne i madkundskab, og hvilke positive og negative faktorer spiller ind for elever (…)
-
Madkundskab og maddannelse Praktik, Madkundskab
Praktikopgave niveau 2 om madkundskab og maddannelse. Problemstilling: Vi er nu i 2019 og man skulle synes at faget Madkundskab med de nye ambitioner om mere ”reflekteret madlavning”, som Helle Brønnu (…)
-
Didaktik i Madkundskab Madkundskab
Modulopgave i Madkundskab, som handler om didaktik i madkundskabsfaget. Problemstilling Jeg vil i denne opgave redegøre for mine holdninger og syn på dannelse-, lærings- og fagsynet i madkundskabsfage (…)
-
Sundhed og handlekompetence | Bachelor Bacheloropgave, Madkundskab
Problemformulering Hvorvidt kan jeg som kommende hjemkundskabslærer arbejde med elevernes kostvaner og sundhed i undervisningen og herigennem udvikle deres handlekompetence og kritiske bevidsthed?Heru (…)
-
Tosprogede elever i madkundskab Madkundskab, Undervisning af tosprogede elever (Pædagogik og Lærerfaglighed)
PL UTE-Opgave om faglig læsning og multimodale tekster i madkundskab.Her bliver der analyseret et læremiddel (GoCook), i forhold til hvordan man kan støtte tosprogede og hvilke ting man skal være opmæ (…)
-
Eksamenssynopsis i Madkundskab Madkundskab
Synopsis til eksamen i Madkundskab. ProblemformuleringHvordan kan man i sit virke som underviser i madkundskab få eleverne til at reflektere over, hvad der påvirker deres lyst i forhold til at træffe (…)
-
Fødevarebevidsthed i madkundskab Madkundskab
Afsluttende modulopgave – modul 2 – Fødevarer og kritisk stillingtagen.Om kyllingekød – i et fagfagligt og metafagligt perspektivProblemformulering Hvordan kan man undervise elever i kyllingekød? (…)
-
Madkundskabsdidaktik Madkundskab
Didaktikopgaven i faget madkundskab. Problemformulering Hvad er dit læringsyn og didaktiske grundposition som lærer? (…)