Hjælp til madkundskab
Find opgaver i madkundskab til inspiration og hjælp.
Madkundskab hed før i tiden hjemkundskab. Derfor har vi tilladt os at beskrive de gamle opgaver i hjemkundskab med navnet madkundskab.
Vi vil meget gerne have nye opgaver i madkundskab – så tilføj endelig dine egne opgaver her.
De 4 kompetenceområder i Madkundskab er:
Sundhed, mad, livskvalitet og trivsel
Fødevarebevidsthed, bæredygtighed, madlavning og madvalg
Måltider, madlavning og madkultur
Madkundskabsdidaktik
-
Relationsarbejde og læringsmiljø | Praktikopgave Praktik, Madkundskab
Praktikopgave niveau 3 om relationer og motivation. Hvilken indvirkning kan fokus på elev-lærer relation have for motivationen og læringsmiljøet Problemformulering Hvordan kan jeg gennem relationsarbe (…)
-
Tosprogede elever i madkundskab Madkundskab, Undervisning af tosprogede elever (Pædagogik og Lærerfaglighed)
PL UTE-Opgave om faglig læsning og multimodale tekster i madkundskab.Her bliver der analyseret et læremiddel (GoCook), i forhold til hvordan man kan støtte tosprogede og hvilke ting man skal være opmæ (…)
-
Madkundskab om dannelsesfag | Eksamensopgave Madkundskab
Eksamensopgave i didaktik om madkunskab og dannelse med et undervisningsforløb i madkundskab om kartofler med fagdidaktiske og didaktiske vinkler og teorier.ProblemformuleringHar hjemkundskab stadig e (…)
-
Æg som levnedsmiddel og undervisningsforløb om æg Madkundskab
Opgave i madkundskab, som er en levnedsmiddelrapport om æg. Med tilhørende undervisningsforløb om æg.Emnebegrundelse samt målsætning:I henhold til fagets planlægning i den danske folkeskole har vi val (…)
-
Fisk og sundhed i madkundskab Madkundskab
Eksamensopgave i madkundskab om fisk og sundhed. Problemformulering Vores primære hensigt med denne opgave er at illustrere, hvordan undervisning i faget hjemkundskab kan gennemføres med emnet fi (…)
-
Læseforståelse af fagtekster i madkundskab og samfundsfag Madkundskab, Samfundsfag, Undervisning af tosprogede elever (Pædagogik og Lærerfaglighed)
Modulopgave om tosprogede elevers læseforståelse af fagtekster i madkundskab og samfundsfag. ProblemformuleringHvilke udfordringer møder tosprogede elever i et tværfagligt kulturelt samarbejde mellem (…)
-
Undervisningsforløb til fisk Madkundskab
Undervisningsforløb i madkundskab om fisk.Vi har prøvet at gøre fisk til noget spændende i forhold til 6 klasse. Vi har lavet et realistisk undervisningsforløb, hvor man kan vælge at bruge hele forløb (…)
-
Kartoflen som levnedsmiddel Madkundskab
Eksamensopgaven i madkundskab indeholder en gennemgang af kartoflens historie, opbygning og anvendelsesmuligheder. Indeholder også et afsnit om kartoflens rolle og betydning i danskernes kost, samt di (…)
-
Undervisning om Super Size Me Madkundskab
Dette er undervisningsmateriale om dokumentarfilmen Super Size Me af Morgan Spurlock i faget madkundskab.Materialet henvender sig til elever, der har madkundskab. (…)
-
Fisk som levnedsmiddel Madkundskab
En opgave i madkundskab om levnedsmidler. I denne opgave handler det om fisk.Opgaven er inklusiv et undervisningsforløb til en 7. klasse med emnet "Fisk fra hav til bord". (…)