Om Lærerstuderende.dk

Formålet med Lærerstuderende.dk er at give lærerstuderende en fagligt målrettet hjælp til løsningen af lektier, afleveringer og større skriftlige opgaver. Denne hjælp skal ses som et supplement til den daglige undervisning.

På Lærerstuderende.dk finder du en vidensbank, der indeholder over 9.000 materialer. Vidensbanken består af opgavebesvarelser, undervisningsforløb og bachelorprojekter, udarbejdet af lærerstuderende.

Opgavebesvarelserne kan både tjene til inspiration i forhold til form og struktur og i forhold til selve indholdet i besvarelsen. Derfor bliver alle indsendte opgaver kvalitetskontrolleret af vores redaktion, og en stor del af de indsendte opgaver bliver afvist. Vi tror på, at man kan lære af det gode eksempel (opgaver til 10 og 12), men også af andres fejl (opgaver til 2 og 4), såfremt der er en tilhørende klar begrundelse for, hvilke fejl og mangler der er i opgaven.

Lærerstuderende.dk og plagiat

Lærerstuderende.dk tager skarpt afstand fra alle former for plagiat. Vi har derfor taget følgende forholdsregler imod plagiat:

  • Alle kan læse et gratis uddrag af alle dokumenter og uddraget er søgbart via Google
  • Alt indhold i alle opgaver er gratis direkte søgbart via Lærerstuderende.dk's søgefunktion
  • Vi linker på alle sider til stopplagiat.nu, som er universiteternes webtutorial om plagiering
  • Alle undervisere der underviser lærerstuderende får gratis adgang til lærerstuderende.dk. Se hvordan her.

Danmarks største siden 1996

Tilbage i 1996, da stifteren af Lærerstuderende.dk, Morten Therkildsen, gik på KDAS, var det kun muligt at læse andre studerendes opgaver, hvis læreren havde taget nogle udvalgte med til undervisningen. Og der var kun ganske få lærere, som gjorde dette. Selv på Seminariets bibliotek var det ikke muligt at finde andre studerendes opgaver. Dette inspirerede Morten Therkildsen til at starte siden.

I 2012 blev Lærerstuderende.dk overtaget af forlaget Better Students. Better Students fortsætter arbejdet med at give lærerstuderende muligheden for at hente inspiration i den største samling af seminarieopgaver i Danmark.

Kontakt Lærerstuderende.dk

Du kan kontakte Lærerstuderende.dk via denne side.

Lærerstuderende.dk udgives af Better Students ApS.

Better Students ApS
Brovej 20 A
8800 Viborg
CVR. 31482933

Du kan læse mere om Better Students på denne side: https://betterstudents.com.