Disposition om religion og Islam

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Lærerstuderende.dk

Synopsis: Disposition om religion og Islam

Disposition til KLM - Religion og Islam.

Problemformulering

Vi vil undersøge, i hvilken grad de muslimske friskoler integrerer eller segregerer de muslimske elever i/fra det danske samfund.

Underviserens kommentar

Undgå begrebet "Danske værdier".

Indhold

Indledning
Problemformulering
Fremgangsmåde / Metode:
Hovedafsnit
Perspektivering
Litteratur

Uddrag

Indledning:

Der er i dag stor debat, om muslimske fri -og privatskoler ikke integrerer eleverne godt nok i det danske samfund. Blandt andet mener Martin Henriksen fra dansk folkeparti, at de muslimske friskoler ikke får formidlet de danske normer grundigt nok . I de seneste tre år er elevantallet steget med 25 % på de muslimske fri -og privatskoler, viser resultater fra undervisningsministeriet, blandt andet fordi nogle forældre synes, at de danske folkeskoler ikke underviser godt nok .
Alex Arendtsen fra dansk folkeparti mener, at de muslimske fri -og privatskoler skaber et parallelsamfund. Maren skotte siger, at dette ikke er sandt og modargumenterer med, at de elever der kommer til de muslimske fri -og privatskoler opnår et højere niveau.
Derudover viser statistik over skoler generelt i Danmark, at tyve af de bedste skoler er fri -og privatskoler. Blandt andet sender nogle muslimske friskoler 80% af deres elever på en... Køb adgang for at læse mere

Disposition om religion og Islam

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.